6 comments on “TERMINATOR SALVATION

 1. coincideixo amb el comentari del marti. jo vaig disfrutar molt la peli, passa ràpid i les dosis d’acció estan molt ben treballades.

  m’agrada:

  – moltes escenes diurnes.
  – aspecte callejero, brut i desgastat dels terminators diurns.
  – estem en una fase de la guerra bastant inicial, i tota la guerra de tunels de les pelis anteriors (flash-backs) fosca i pringada encara no ha arribat (vaig flipar bastant en veure els avions, helicòpters).
  – tota la història del Marcus, està molt ben trobat.
  – el cameo del swarzenegger digital, tot i que no se xq li posen expresivitat a la cara (en plan furiós) si un terminator no en té.

  kuan hi hagi altres comentaris i si em venen més coses al cap ja les apuntaré!

  M'agrada

 2. A mi em va agradar el fet que l’espectador sàpiga des del principi “què” és el Markus, però en canvi desconegui les seves intencions reals. Així estàs expectant per veure quan ho descobriran els altres i quina serà la seva reacció. Realment està ben portada aquesta trama.

  D’altra banda, suposo que la tia embarassada del John Connor pot ser un preludi de la pròxima peli, no? S’ajuntaran el jove Kyle Reeves, John Connor i el fill d’aquest en un mateix moment temporal? vaya lio…

  Ah, també es pot parlar dels paral·lelismes que tot plegat té amb Lost, sobretot pel tema de preservar el passat per tal que el futur sigui el que ha de ser i coses així. Osti, ara tinc moltes ganes de veure la següent!

  M'agrada

 3. Doncs què vols que et digui, a mi em va deixar una mica fred, tiu…
  Sí, el Bale té carisma com a actor, però el personatge la veritat és q no cau gens simpàtic. És un vinagres tot el rato!
  I hi ha escenes d’acció xules, vale. I l’estil, més que a Blade Runner, referenciava descaradament a (la genial!!) Mad Max 2.
  Però tot el clímax a la fàbrica és bastant una merda. Una copiada literal del final de la 1, poc espectacular avui dia i sense cap tipus d’intriga o emoció perquè ja sabem que ni Kyle ni John moriran. Per cert, amb allò de donar-li el cor al final casi em moro de vergonya aliena. Barato barato.
  Suposo que és tot problema de guió. Els personatges no tenen força i per això no estava prou ficat, implicat emcionalment o jo què sé.

  Lo del Marcus està bé, però la explicació de la Helena Bonham Skynet, a part de ser un altre recurs barato de guió, trobo que no tenia cap sentit. I ens pinten que Skynet encara està evolucionant, tot just comença amb els T-800..però en canvi és capaç de fabricar coses com el Marcus?? Aquestes incoherències de guió no les tenien les anteriors pelis. Una cosa és que passin coses inversemblants, com en tota peli d’acció, i l’altra són incoherències internes.

  A part d’això, a nivell de la història de la saga en general, què acaba aportant aquesta peli? Jo crec que pateix el síndrome “Episodio I”: va massa enrera. Lo únic que fa és fer-te venir ganes de veure la següent ya per veure el que realment tothom esperava veure: que el J.C. envii el Kyle al passat, després al Chuache reprogramat, que matin al J.C., i que destrueixin Skynet (o no, pro que s’acabi la guerra). Deixen tot lo interessant per a les següents.

  A mi la direcció i el muntatge em van semblar molt bé. Jo crec, Martí, que et vas asseure massa endavant al cine. Va en serio, a les pelis d’acció la diferència entre estar molt a prop o no es nota molt! 😉

  M'agrada

 4. Atenció Balcells criticant recursos baratos de guió! Què t’ha passat? jejeje…

  Doncs estava endavant, però tampoc tant… no obstant, ja et dic que va ser algo només del principi de la peli. I si ho he posat al comentari és perquè realment ho vaig notar molt més que en d’altres pelis d’acció.

  Les incoherències de guió, en efecte, hi són, però jo crec que quan vaig a veure una peli així poso aquest detector en un mode molt més flexible, potser per això no em van condicionar tant com a tu. On més coincideixo és amb el final, sí que el rollo “te doy mi corazón” queda bastant efectista i tret de la màniga perquè quedi “maco”, però ja et dic, no em va molestar tant com m’hagués molestat en un altre cas.

  En fi, sento que et deixés fred, sé com d’important era per tu… 😉

  M'agrada

 5. Retroenllaç: TERMINATOR GÉNESIS | M.A.Confidential

 6. Retroenllaç: TERMINATOR: DESTINO OSCURO | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.