3 comments on “THE LOVELY BONES

 1. Jo tampoc he llegit la novel·la. Ni ganes! La pel·lícula no em va convèncer. La part “de veritat” encara, però tot el rotllo oníric del cel el vaig trobar francament fluix. Per cert, crec que –en paraules diferents– hem llegit ‘L’escritor’ de la mateixa manera. Una abraçada.

  M'agrada

 2. Ja veus que jo he anat un pèl més enllà del “no em va convèncer” jeje.

  Sobre “El Escritor” ja he tingut força converses. Més o menys tothom diu el mateix, però hi ha qui destaca més la part positiva i qui destaca més la negativa. Jo sóc dels primers.

  M'agrada

 3. ” King Kong (no estava mal, però no negarem que n’esperàvem molt més)”

  +++ Ui, Martí. aqui discrepo. El remake de King Kong si que estava malament. Molt malament.

  Si el dels ’70 (amb sequel·la inclosa) encara podia tenir els seus fans i els seus detractors, l’aproximació de Jackson a la història del gegantesc mico pelut és, se la miri com se la miri, pèssima. No pot tenir cap mena de fandom.

  Personatges sense cap mena d’espessor, falta total de ritme i tempo, efectes especials de vídeojoc intentant suplir la falta de trama (la seqüència del kong sobre gel em sembla insultantment patètica).

  Un despropòsit.

  Suposo quye abans o després veuré aquesta The Lovely Bones, però la veritat és que no tinc pressa, no…

  Salut. I bon cap de setmana!

  A

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.