7 comments on “LOST – 6a TEMPORADA CAP.11

 1. CAPITULAZO!

  No entiendo nada de lo que pasa, pero estoy flipando. Por fin se empieza a ver una relación entre la línea paralela y la “actual”.

  Siempre he tenido la duda de si sería un tiempo paralelo o el futuro, lo que pasará después del final de la temporada. Después del capítulo de hoy aún tengo más dudas, porque lo que hacía Desmond en las temporadas anteriores era viajar “mentalmente” en el tiempo. Cada vez que se desmayaba se despertaba en otro tiempo.
  Puede que al final de esta temporada consigan hundir la isla y borrarla de la historia (aunque Ben dijo que había estado en ella,mmm) y de alguna manera se olviden de su pasado, de todo lo que sucedió en la isla. Ahora, Desmond es el único que lo recuerda y quiere abrirles los ojos a los demás.

  Vale, escribiéndolo me he dado cuenta de que no acaba de tener mucho sentido, pero bueno, el caso es que estoy deseando ver cómo confluyen las dos líneas temporales y me alegro de que por fin alguno de los protagonistas tenga un plan (aunque de momento no se sepa qué es lo que planea Desmond además de seguirle la corriente a todo el que se le pone por delante)

  M'agrada

 2. CAPÍTOL BRUTAL

  a remarcar que per fi hi ha un nexe entre les dues línies. jo no sé si es futur, present o passat, xo està clar que ha succeït xq l’illa s’ha enfonsat.

  em vaig emocionar molt kuan desmond veu el charlie amb la mà “not penny’s boat”. el desmond ha sigut sempre un element clau de la sèrie, i mai ha estat un membre marcat d’un grup, ni tampoc és un candidat, però sembla k serà la clau de lost.

  el kem posa porcot és k desmond té un pla, vaig flipar kuan va fer cas totalment al sayid. la trobada “locke” – desmond pot ser molt gran, tot i k segurament no la veurem el següent capítol.

  M'agrada

 3. breiXo, que gran forma de resumir esta serie: “No entiendo nada de lo que pasa, pero estoy flipando”.

  A veure, en efecte el gran dubte és aquest: saber la posició en el temps de les dues trames i si els salts entre una i altra que fa el Desmond són “en directe” o no. Fixeu-vos que després de tota la trama paral•lela, quan recupera el sentit, li diuen que només ha estat 20 segons desmaiat, o sigui que el temps no correspon. El mateix passa quan es desmaia davant la Penny. Jo apostaria per una trama paral•lela posterior a la de l’illa, com si els personatges haguessin fet un reset (els hi ha fet Nemesis?). No obstant, el destí els porta a situacions que els fan recordar o mig recordar coses (recordem les mirades entre Jack i Kate a l’aeroport en plan “jo et conec d’algo”), i és el Desmond qui ho sent més que la resta. Suposo que d’aquí deriva el tema que Desmond és “la constant”.

  D’altra banda, genial el moment de la mà de Charlie, de pell de gallina! Recordeu quan Desmond veia la mort de Charlie en varies ocasions, tinc ganes de tornar a veure aquell capítol perquè segur que hi ha un munt de relacions. En fi, sembla que Charlie també tindrà un paper clau i que tots els personatges estan tenint aquests flashos o moments de “sentir alguna cosa” que els posa en alerta. Em moro de ganes de veure JA què planeja Desmond. Està clar que Eloise ho sap i vol evitar-ho, mentre que Widmore desitja que passi. Eloise volia que els candidats tornessin a l’illa perquè Nemesis els necessita per sortir-ne, està clar que estan al mateix bàndol. Total, que Widmore acabarà sent dels “bons”?

  Ah, últim detall… què passarà amb el Locke de la trama paral•lela? Influirà el fet que estigui encarnat en Nemesis a l’illa?

  Fantàstic tot plegat…

  M'agrada

 4. Deunidó amb el capitol ja sabia jo que Desmond habia de tenir un paper important a la serie!!! Ja tinc ganes que arribi dimecres per veure què passa aquí…

  Deu meu el cap de setmana del 22-23 de maig sens gira molta feina…

  M'agrada

 5. Ja queda menys pel pròxim capítol…

  Amb el cap de setmana aquest, millor no pensar-hi, que ja m’entra una mica d’agobio i tot, jejeje.

  Per cert, una notícia d’avui diu que Cuatro podria emetre el capítol final de forma absolutament simultània amb USA, és a dir, cap a les 3 de la matinada de diumenge, hora d’aquí.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.