7 comments on “EL ESCRITOR

 1. Justament la vaig veure ahir i em va sembla aburridissima, normalmente aguanto les pelicules lentes sense cap problema, pero que quan ja havien passat 2 hores de pelicula encara no ens havia explicat res, les poques coses que ens expliquen ja son obvies, com la manera en que mora l’anterior escritor. I que practicament el suspens es inexistent. Vaig sortir del cinema molt emprenyat sobretot per les bones critiques que havia tingut la pelicula. I el final que em pensava que estava presenciant una escena de Nicolas Cage a la Busqueda… en fi una pelicula mediocre. Estara molt ben dirigida, molt bona posada en escena etc.. pero aburrida com la mare que la va parir.

  M'agrada

 2. Més oposats no podrien ser els dos comentaris…

  Home, entre poc i massa. Per mi és molt agosarat dir que és la millor pel·lícula del que portem d’any, però sí que estaria tirant cap a la part alta i en cap cas la definiria com aburrida.

  borinot, que els culpables de la mort de l’escriptor anterior són obvis no t’ho negaré, crec que qualsevol espectador ho intueix, però el suspens de la pel·lícula no està en aquesta qüestió, està en saber per què el van matar, què va descobrir perquè volguessin desfer-se d’ell, en anar descobrint què hi ha darrere de tot. Jo crec que de seguida t’has girat d’esquena a la peli i per això tens aquesta opinió, perquè que me la consideris “lenta” o la comparis amb una peli de Nicolas Cage ho trobo molt sorprenent.

  No és la intriga del segle, ni destaca per un enginy extraordinari, però l’atmosfera que li dóna Polanski i el ritme són les seves millors virtuts.

  M'agrada

 3. Molt bona pel·lícula!

  Adequadament lenta, doncs gràcies a com s’explica (sempre dsd el punt de vista de l’escriptor), entres més en el paper del protagonista i passes a identificar-te amb ell, dona la sensació que la pel·lícula la protagonitzes tu.

  Tb és veritat que podrien haver parlat més del contingut polític i de la vida del ex-primer ministre, però no deixa de un altre recurs, dsd el meu punt de vista, per sentir-te com el protagonista i viure-ho com ho viu ell. I podria tindre un final diferent, amb una explicació de tot un cop descoberta la noticia, però resulta més interessant acabar com ho fa, amb un final molt realístic. (quan ens enterearem del que realment passa!!!)

  M'agrada

 4. Exacte, és d’aquelles pel·lícules en què l’espectador té en tot moment la mateixa informació que el protagonista. Ara que ho penso, diria que, exceptuant el primer minut (on ens mostren la mort de l’anterior escriptor) no hi ha ni cap altra escena on no aparegui Ewan McGregor. Tot i que ens podem imaginar algunes de les coses que passen, mai corroborem res fins que el propi protagonista ho descobreix.

  Ah, i jo no la vaig trobar lenta… no és trepidant, però el ritme és molt bo. Les dues hores passen volant…

  M'agrada

 5. Doncs deu ser que vaig veure una altra pelicula, pq jo no la vaig trobar ni trepidant, ni amb suspense ni amb intriga. I com vosaltres dieu, mai corroborem res fins que el protagonista ho descubreix, i el protagonista no descobreix absolutament res fins al final, va navegant durant tota la pelicula fins al final, aportant 0 d’informacio, no te ni puta idea de que cony ha passat fins al final, i aixo per mi es on la caguen en la pelicula. La poca informacio rellevant ( excepte la tambe poc interessant entrevista amb el dr) de lo que va passar li aporta el vell de la casa i al final no serveix absolutament per res. Una de les pelicules mes sobrevalorades dels ultims anys desde el meu punt de vista. I lo de chiste la millor informacio la descobreix amb 4 clics de google i a la pagina de la corporacio aquella…

  M'agrada

 6. No, si ja he repetit que jo tampoc la trobo trepidant, però crec que porta molt bé el tempo de la història, encara que no passin coses rellevants. El protagonista va fent descobriments poc a poc, i crec que sí que són rellevants perquè acabi dirigint-se cap a la solució. Polanski sap crear el clima adequat per mantenir-nos en tensió (exagerat? dilatació innecessària d’algunes escenes? potser… també ho feia Hitchcock, d’aquí la comparació). No obstant, jo no em vaig sentir enganyat.

  Amb el tema de Google et dono la raó, recordo que va ser motiu de conya quan vaig sortir de la sala (a banda de la pasta que deu haver pagat Google). Però fixa’t com després el propi personatge de Pierce Brosnan se’n riu…

  En fi, el que està clar és que vas veure la mateixa pel·lícula, però la pel·lícula et va despertar unes sensacions diferents. De totes formes, això tampoc vol dir que tu estiguis equivocat i nosaltres no, ni viceversa, simplement són dues opinions. Per això vaig crear el blog, jeje.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.