6 comments on “MAN ON WIRE

 1. Em va agradar moltíssim; i això que el protagonista no em va caure gens simpàtic. Em va servir per veure fins on pot arribar un somni i la gent que pot arribar a implicar-s’hi. Les imatges històriques són brutals. Una abraçada.

  M'agrada

 2. Totalment d’acord! A mi el protagonista també m’ha fet una mica de ràbia… jejeje. Com ja expliquen els seus companys, segur que la convivència amb ell no era fàcil… És un aspecte que enriqueix el documental.

  M'agrada

 3. bon documental amb un gran simbolisme, quan les torres estaven recentment acabades. Molt entretinguda tota la preparació que com bé dius va de menys a més i acaba amb el que tots ja sabíem, però ho veiem amb emoció. espectaculars les imatges i brutal la sensació de vertic desde el sofà. em va sorprendre molt quan van dir que es va estar uns 45 minuts al cable, estirant-se, un boig. coincideixo que el tio cau malament, però realment el que ens importa és la gesta.

  em va recordar quan vaig pujar a les torres bessones i vaig veure un tio sentat al marge de la torre amb les cames penjant i fotent-se el dinar. molt heavy.

  M'agrada

 4. a mi em va semblar més aviat normalet, no gran cosa, pel que recordo… la història no és suficient per omplir tota una peli, i els testimonis em van semblar molt exaltats/sobreactuats, em costava creuremels i empatitzar amb ells, fins al punt que em vaig arribar a plantejar si no era un fals documental… em va semblar més com un digne documental per televisió, que no una peli ‘seria’.

  M'agrada

 5. Sí que els testimonis estan molt exaltats i ho exageren tot bastant, en especial el prota, però jo crec que de veritat són així. El Philippe aquest de jove deuria ser insuportable… En el fons, has de ser un motivat de la vida per fer algo així.

  Ara bé, d’aquí a pensar que és mentida… D’acord que la història està una mica dilatada, sobretot la part del WTC, per completar l’hora i mitja, però a mi em va passar molt lleugerament.

  Pensa que li he posat un 7,5 eh, igual d’aprop del 10 que del 5 😉

  M'agrada

 6. Retroenllaç: THE WALK | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.