One comment on “FARGO – 1a temporada

  1. Com ens ha agradat aquesta sèrie!!!! Com molt bé dius, la posada en escena, la banda sonora i sobretot els personatges t’atrapen del tot. Costa trobar algun personatge que no treballi bé, des del meu punt de vista. I és totalment cert que cada cop que apareix Malvo l’atenció es centra en ell, quina gran interpretació (pentinat i dents incloses), però em preocupa que diguis que és”portador d’una petita part oculta de tots nosaltres”, a quina part et refereixes?? jejejeje. 100% recomanable!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.