14 comments on “500 DÍAS JUNTOS

 1. Molt dolça però al final la vaig trobar una mica previsible, potser és que m’esperava algun element que li donés un caire “diferent” de la típica comedia romàntica (no és noi coneix a noia però quasi).

  Pd: L’escena de l’ascensor amb els Smiths sonant de fons és algo sobre el que he somiat taaaaaaaants cops 😉

  M'agrada

 2. Jo només he vist el tráiler, i, com la Lídia, l’escena de l’ascensor em va arribar al cor xD. Apuntada per la próxima vegada que pugui trepitjar una sala de cine.

  M'agrada

 3. A mi també em va agradar molt. No és una obra mestre, però té moltes coses bones. El repartiment, els amics del noi, la música, The Smiths, el joc amb el nom de les noies, la pantalla dividida, el marcador dels dies, les imatges al cinema en blanc i negre, els parcs, els dibuixos als braços… M’ho vaig passar molt bé. Recomenable al cent per cent. Una abraçada.

  M'agrada

 4. Sí, jo crec que la peli tira molt d’aquesta sèrie de detalls que diu el Jordi, que són els que li donen encant i originalitat, però, en el fons, la història base no resulta tan tan trencadora…
  Lídia, si ho has somiat tants cops, serà que la peli deu ser també una mica somiadora, no?
  Míriam, si vols fem una recolecta, el que sigui per la causa!

  M'agrada

 5. Això sí que ho té, no és una comedieta més… aconsegueix tenir personalitat i distanciar-se de lo típic i tòpic.
  Com tu dius, tot i els aspectes millorables, val la pena!

  M'agrada

 6. molt entretinguda. i encara que té aspectes millorables, el final et deixa un bon rollo “irreal” i un bon sabor de boca. genial l’escena de la pantalla dividida i l’escena de la coreografia.

  M'agrada

 7. Jo l’escena de la coreografia, tot i que reconec que em va fer gràcia, la vaig trobar un pèl massa típica. En canvi la de la pantalla dividida em va agradar molt. No només pel muntatge, sinó perquè crec que, qui més qui menys, s’ha vist en una situació semblant a aquesta algun cop…

  En tot cas, Edu, estaràs d’acord que havíem d’anar a veure aquesta abans que 2012.

  M'agrada

 8. Doncs a mi em va encantar! Trobo que és la peli romàntica dels nostres temps, del segle XXI, juntament amb “Olvídate de mi”, amb la que li vec forces similituds, per cert.
  Capgira els rols i els tòpics del gènere romàntic, però no per carregar-se’l sinó per modernitzar-lo. Si no hagués acabat com acaba, Martí, s’hagués carregat el gènere, hagués estat massa pessimista. S’ha de seguir creient en els contes de fades, home! I que consti que sí que és massa casual, però el chiste del nom de la tia per mi ho arregla, en el sentit que el mateix guionista se’n riu d’aquesta casualitat.
  Ah, l’escena de la coreografia és clavada a Spider-Man 3! El Sam Raimi utilitza aquest recurs exactament en el mateix sentit. I a la gent li encanta aquí, i ho detesta allà…curiós..
  Docns això, que la trobo super simpàtica, em vaig sentir molt identificat (segons quan amb el tio, segons quan amb la tia, que consti, jeje), la banda sonora (tinc les del karaoke al RockBand xD), etc… Estic enamorat d’aquesta peli.

  Això sí, després vaig anar a veure 2012, per cobrir el meu cupo de machote descerebrado. Quins orgasmes quan la limusina per Los Ángeles, nen. Després ja es fa repetitiva…

  M'agrada

 9. Osti Balcells, ni això et salvo de 2012… aquesta escena de la ciutat desmoronant-se just darrere el cotxe l’hem vist un milió de cops. I la de l’avió a la pista d’enlairament inclús la repeteixen dos cops, fuera hombre!!! En fi, entenc que havies de cobrir el teu cupo, jeje.

  Respecte 500 Días Juntos, jo també em vaig recordar de les cançons del RockBand! jejeje. Que per cert, les trèiem bastant millor que ells… I això que dius de que es carregaria el gènere, home, una mica extrem, no? A més, precisament intenta no seguir les premises del gènere durant bona part de la peli, per això em va semblar un pèl conservador el final. En fi, em sembla que l’hauré de tornar a veure d’aquí un temps…

  M'agrada

 10. A mi em va agradar molt la pelicula… tens raó quan comentes que es una altra manera d’enfocar les típiques pelicules de chico conoce a chica… molt original i lo més important, entretinguda.

  M'agrada

 11. Retroenllaç: LA GRAN ENFERMEDAD DEL AMOR | M.A.Confidential

 12. Retroenllaç: CON AMOR, SIMON | M.A.Confidential

 13. Retroenllaç: CON AMOR, SIMON | M.A.Confidential – 12 años de esclavitud

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.