2 comments on “ROCKnROLLA: Torna Guy Ritchie

  1. Doncs pinta guapa la peli martí, no n’havia sentit a parlar! moltes pel·lícules angleses (bé, potser dir moltes és una exageració) han intentat imitar l’estil de Lock&Stock, i la única que ho ha aconseguit amb notable resultat és Layer Cake, no creus?? a mi m’encanta, sobretot l’escena en la que el negre li rebenta el cap a un paio amb una taça de cafè mentre sona Ordinary World dels Duran Duran!!!

    M'agrada

  2. Doncs sí, a mi també em va agradar molt Layer Cake. El director és el productor de Snatch i Lock&Stock, o sigui que és normal que sigui la que s’hi acosta més… El que passa és que deu fer més de dos anys que la vaig veure ja i em sembla que ho hauria de tornar a fer. Recordo l’escena de la tassa, però no la cançó que sonava, jeje.

    Pinta molt guapa la peli aquesta. Tant l’estètica, com els personatges, com el tipus d’humor són del mateix estil… no ho tindrà fàcil per arribar al mateix nivell. Em sembla que a UK s’estrena a la tardor, a veure quan triguen a q arribi aquí…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s