9 comments on “FUNNY GAMES

  1. La verdad que no he visto ninguna obra de Michel Haneke (aunque por lo que veo es un director que tendría que empezar a investigar). Por lo que comentas esta obra es muy buena, aunque resulta dificil su visión debido a como muestra el director la violencia extrema. Tampoco he visto “Cache” de lo que he escuchado tanto críticas positivas como negativas. Trataré de ver ésta cinta o algo de Haneke para descubrir algo de este director.
    Saludos!

    M'agrada

  2. Sí. Haneke gaudeix angoixant i despertant el nostre esperit per remoure consciències. Les seves pel.lícules són sempre una crítica social força crua.

    No és un director que m’apassioni, però és interessant. A mi Cache em va agradar força.

    Salutacions.

    M'agrada

  3. Ei Martí! doncs jo he vist la versió USA i no la orginial…coincideixo força amb el teu analisi, l’únic que jo li dono un aprovat, és tota una experiència però poc més… semblant al túnel del terror: pagues per passar-ho malament. Ja entraràs en el meu bloc x llegir el comentari i discutir 🙂 salutacions!!

    M'agrada

  4. Dani, benvingut al blog! A mi tampoc és que m’apassioni, però només pel fet que intenti fer-nos pensar una mica i mantingui uns principis i un estil propi, avui dia ja és motiu de sobres per remarcar-lo. Per mi Caché va massa de més a menys, però també resulta força interessant. També en vaig fer el comentari al blog: https://maconfidential.com/2006/07/22/cache-escondido/

    Jorge, vale la pena ver algo de Haneke. Te gustará o no, pero no te dejará indiferente.

    Marchelo, m’han dit que els plans i diàlegs són completament calcats, o sigui que em sembla que es poden jutjar les dues pelis a la vegada, jeje. Ara em passaré pel teu blog per veure què en dius.

    M'agrada

  5. nano, ara si! m’he permés el luxe de no “publicar” el comentari que m’has fet al bloc no per res, sinó bàsicament perquè parla d’on treballo i del tema d’ètica i cinema, i preferiria mantenir aspectes de feina i el bloc separats. No tinguis dibtes, però, que llegiré el teu bloc i estas convidat a fer-hi totes les aportacions que vulguis al meu, no tornaré a exercir la censura, ho prometo!!!

    Ens llegim i cuidat’!

    per cert, sabia que el cinema t’interessava, però no sabia que tant! bien por ti!

    M'agrada

  6. Cap problema, entenc les teves raons. En realitat he estat dubtant de si posar-ho o no… però al final, per aclarir del tot el tema, doncs ho he posat. La veritat és que ja ha estat prou coincidència…

    No dubtis que visitaré el teu blog regularment i faré els meus comentaris. Jo espero les teves aportacions també, que seran especialment apreciades després de comprovar el teu bagatge cinematogràfic, jeje. Per cert, no se si ja t’ho vaig dir, però et felicito per l’assignatura… com m’hagués agradat poder fer-la!

    M'agrada

  7. Martins! Abans d’ahir vaig mirar Funny Games, el remake, i em van encantar!! Quan va acabar vaig pensar: segur que el martins ha escrit una critica de l’original al blog i… voila! 😉

    No se, si ja has vist l’original potser que no cal mirar el remake, pero ja que a mi em va agradar tant el remake, potser que mirare l’original… (vaig estar una hora donant voltes al llit, quin jinye!)

    Aps, by the way, ahir vaig anar al cine a veure Changeling. Consell: no hi vagis esperant una obra maestra…

    M'agrada

  8. Per suposat, qualsevol crítica que pensis que he pogut escriure, probablement la trobis per aquí… jejeje.

    Doncs tothom diu que el remake és calcat (fins i tot els plans són idèntics), per tant em sembla que de moment no la veuré… Jo en canvi et recomanaria veure l’original i en alemany, que segur que és més contundent encara que en anglès.

    Ah, i la veritat és que no esperava que Changeling fos res de l’altre món, i ja veig que ho confirmes… ho tindré en compte quan la vegi.

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.