6 comments on “ASSEMBLY

 1. Bona tarda!

  A mi em va semblar que li faltava força narrativa. Vaig trobar que lo increïble de la posta en escena creava una diferència extrema amb la força dramàtica del guió, cosa que fa perdre emoció a la trama i fa que, si no t’agraden els espectacles ¿gratuïts? d’efectes visuals i sonors, la pel·li es quedi en un “vull i no puc”.

  Un autèntic plaer llegir crítica de cine en català, la veritat. Felicitats!

  M'agrada

 2. Hola Mónica,

  Primer de tot, benvinguda al blog i gràcies per aportar la teva opinió! Com a cinèfila que ets (ja ho he comprovat al teu blog), el teu punt de vista no passarà gens desapercebut.

  Respecte la peli, crec que l’enfoquem des de diferents punts de vista, jeje. Potser perquè jo me la “temia” molt més introspectiva i després em vaig trobar amb aquest espectacle que tu dius. Gratuït? Potser sí que en ocasions un pèl excessiu, però a mi la veritat és que em va sorprendre gratament. És veritat que narrativament és fluixeta, i es nota sobretot a la part final, però a mi em va satisfer bastant. Potser perquè la vaig veure sense esperar-ne gran cosa i em vaig trobar amb molta més acció del que esperava…

  M'agrada

 3. coincideixo que la separació tan accentuada de acció-introspecció no mola. a més l’acció de la mina pròpiament dura poquíssim, no mola gaire.

  per altra banda, el fet que sigui peli xina i del bàndol comunista fa que sigui super patriòtica (potser amb les pelis americanes ja estic acostumat), tots son uns rambos excepte el professor.

  pero buenu es bona peli per passar l’estona.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.