3 comments on “LOST – 4a TEMP. CAPÍTOL 10

 1. certament xoca el flash forward, tot i que entenc que es anterior a jack amb barba. l’aparició del seu pare farà que tot plegat es trastoqui i comenci la seva fase de jack barbes i amb ganes de tornar a la illa.

  també veig possible un enllaç entre claire i jack a través de les aparicions del pare d’ambdós.

  intueixo que l’últim capitol d’aquesta temporada acabarà en el mateix lloc que on va acabar la tercera temporada, perquè al ritme frenètic que van no pot ser una altra cosa. i ojo, el següent capitol crec que serà molt gran perquè suposo que posaran el tema jacob i tal.

  M'agrada

 2. A mí lo del flash forward no me ha impresionado tanto… Lo que me dejó sin habla es lo de la isla. Porque quiere decir que al fantasma no sólo lo ve una persona, como al de Charlie, sino que lo ve hasta la charito (aunque buen,o una es su hija y el otro un cazafantasmas), y el tío es capaz de coger a un niño en brazos. No sé… ¿La peña revive en la isla? Porque en el avance del próximo capítulo tb se ve a un tío que llevaba muerto cuatro años. Y por ahí están Mijhail y la madre de Ben… ¿Quiere eso decir que pueden volver a parecer Boone y Shannon y cualquier otro que haya palmado? ¿O va a haber unas extrañas normas por los que unos vuelven y otros no?

  A mí este rollo fantasmita no me acaba de convencer mucho, pero bueno, espero que en próximos capítulos lo expliquen un poco más y a ver a dónde va todo esto.

  M'agrada

 3. Sincerament, estic d’acord amb el Breixo, a mi el rollo fantasma no em va, i últimament estan introduïnt tantes coses per desconcertar que al final es perd l’efecte sorpresa; a mi ja res em sorpren, i per culpa d’això m’està començant a motivar menys Lost. Fa mal dir-ho, espero que aquest final de temporada vagin lligant caps…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.