6 comments on “LA LA LAND

 1. Bon dia.
  A mi em va agradar molt. Li sobren quinze minuts ben bons, però passa francament bé. Estètica espectacular, domini total de les pauses i una química brutal entre els protagonistes. Feia temps que no veia un cinema ple com diumenge i anys que no sentia aplaudir en una sala. Culpa de la promoció i dels Globus d’Or, en part, està clar. Necessitem més pel·lícules positives, encara que siguin així de toves. Molt bo el “cameo” de JK Simons al bar on toca el piano el protagonista al començament. Homenatge total al professor de “Wiplash”. Salut.

  Liked by 1 person

 2. Jo també crec que són necessàries pel·lícules que et deixin amb un somriure a la boca, per descomptat! El que passa és que aquesta m’ha semblat artificial, per això no m’ha implicat emocionalment en cap moment. La veritat és que em sobta una mica la unanimitat en l’entusiasme que està provocant, suposo que el soroll mediàtic hi fa molt, com dius. Però vaja, que sempre m’alegraré que el cinema tingui aquest efecte en la gent, encara que en aquest cas jo no m’hi pugui incloure, jeje.

  Gràcies pel comentari, Jordi!

  M'agrada

 3. Retroenllaç: OSCARS 2017 – Nominacions | M.A.Confidential

 4. Retroenllaç: ESTRENES 2018 | M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: 12è ANIVERSARI M.A.CONFIDENTIAL | M.A.Confidential

 6. Retroenllaç: ESTRENES 2021 | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.