2 comments on “EL HIJO DE SAÚL

 1. Jo he de discrepar pel que fa a la teva crítica i lloança. Estic d’acord en què en l’apartat tècnic el director és molt innovador, i en les parts més crues de les diferents fases d’extermini impresiona d’una manera diferent, amb el so més que amb la imatge, i això ho trobo molt ben aconseguit.

  Ara bé, fer la peli sencera amb aquest format ho trobo tediós. I la història de fons del tema del “seu fill”, entenc perquè el director ho fa i el significat, però no m’agrada, ho trobo absurd.

  Liked by 1 person

 2. Jo crec que discrepes més amb la lloança que amb la crítica, jeje. Queda clar que les virtuts de la pel·lícula hi són, i també els missatges que pretén transmetre, però òbviament a partir d’aquí ja depèn de la subjectivitat de cadascú per a decidir si el resultat final és del seu gust o no.

  La veritat és que trobo normal que una proposta tan particular com aquesta causi un efecte contrari al que em va produir a mi, ja que el format no és gens còmode de veure i pot portar a la desconnexió a partir de cert moment. En tot cas, jo sempre votaré a favor que es facin pelis arriscades i tan tremendament difícils de rodar com aquesta.

  A veure si a la següent coincidim 😉

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.