11 comments on “BREAKING BAD

 1. Ostres, moltes gràcies Marcel!!! 🙂
  La veritat és que se’n podrien dir moltes més coses, i no em cansaria de parlar d’aquesta sèrie, però no era plan d’avorrir el personal.

  M'agrada

 2. Emotiu i maravellós homentage, venin de tu no esperava menys. Jo destacaria també el paper de Hank, un home que tota la serie està trencat per dins i que te la millor frase final que recordo per a un personatge en qualsevol serie de televisió i cine. Gràcies Breaking Bad 😉

  M'agrada

 3. És veritat, Hank dóna per tres paràgrafs per ell sol. Tros de personatge que també ha tingut una evolució bestial i que s’ha guanyat el respecte de tots a pesar de ser l’amenaça principal de Walt. Sens dubte, i tot i aquest trencament interior que dius, demostra ser el personatge més fidel als seus principis de tota la sèrie. La seva frase final (i tot el que ve després) és de pell de gallina.

  Gràcies per les floretes! Al final m’ho fareu creure… jeje

  M'agrada

 4. Marti, enhorabona pel post, has expressat de manera perfecte tot el que és breaking bad, una sèrie amb la qual hem gaudit molt, per la qualitat de la seva interpretació pels diàlegs, per l’evolució dels personatges, els jocs de càmera, i l’últim episodi va ser brillant. Una abraçada des de Sabadell.

  M'agrada

 5. Retroenllaç: BETTER CALL SAUL – 1a temporada | M.A.Confidential

 6. Retroenllaç: QUARRY | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.