4 comments on “LOS VENGADORES

 1. Buenas, buenas! Això d’aixecar-se cada dia, obligatòriament, a les cinc, fa que un dissabte, a aquesta hora, amb tota la famiily dormint, ja estigui més despert que un superheroi qualsevol. Bona película, trepidant i ben feta, tot i que el gènere no és el meu. Per cert, et veig molt actiu al Twetter. M’agrada el que dius. No et talles ni un pèl. Per cert, finalment he donat el pas i el meu bloc torna a ser en català, com mai hauria haver deixat de ser. Aquest finde, Burton. Aviam si tornem a publicar alhora. Una abraçada.

  M'agrada

 2. Hola Jordi! Deu ni dó això de llevar-se a les cinc cada dia… Jo tampoc sóc especialment fan de les pelis de superherois, especialment en els últims anys, on s’han tornat repetitives i previsibles, però “Los Vengadores” és un punt d’inflexió. No deixo de recomanar-la a ningú!

  El twitter m’agrada perquè et permet donar opinions ràpides i concises i tens un feedback molt més immediat. M’alegro que t’agradi el que poso!

  Jo Burton el deixaré per la setmana que ve, ara tinc pendents un parell de posts de pelis més minoritàries… Ah, i celebro que el teu bloc torni a ser en català!

  M'agrada

 3. Retroenllaç: LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRON – Tràiler | M.A.Confidential

 4. Retroenllaç: VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.