5 comments on “THE WALKING DEAD

 1. sempre he pensat que la millor manera de veure una sèrie o peli és no estar influenciat per cap element extern. i així és com la vaig veure jo, disposat a veure una serie de zombies sense cap pretensió més. I el resultat considero que és positiu. entreteniment a dojo, amb un recull d’escenes que potser com diu el martí estan poc trobades i que surten de la trama principal, però que tampoc les trobo horribles.

  Intenten que ens impliquem amb els personatges en el context apocalíptic, i ho trobo bé i necessari en una sèrie, però realment ens acaba important bastant poc qui es mori. Però com a entreteniment jo li poso bona nota, i fijo que miraré la segona temporada!

  SPOILERS
  en quant a coses negatives, a destacar tot el tema del tío que fa forats quan està al campament i després el mosseguen i diu que ho havia somiat, etc. prrrfff i ho allarguen a saco.
  l’últim capítol molt innecessari el tema de que el metge no els vol obrir la porta.

  per cert, en teoria no els quedava gaire gasolina no? i els tios van amb 4 o 5 cotxes amb un tío o dos a cada un, és que ni en un context apocalíptic els americans miren el tema de l’estalvi energètic jeje.

  M'agrada

 2. Hola!! M’encanta la teva web!! Jo em vaig començar a mirar The walking dead, però no em va agradar, no és que els zombis no m’agradin, la serie era massa lenta i els personatges no eren gaire interessants.
  Una cosa… ets de Sabadell?
  Has vist Fight Club, Bif Fish, Shutter Island i Las posibles vidas de mr. Nobody ? Són les meves preferides!

  M'agrada

 3. Edu, sí jo també intento mirar les sèries i pelis sense cap influència, però tots sabem que ara mateix és difícil això. En tot cas, intento que no em condicioni i en aquest cas crec que no ho ha fet, vull dir que no em vaig posar a veure-la disposat a criticar-la. Després del primer capítol realment tenia esperances amb la sèrie, però el que va venir després ho va espatllar completament.

  Gina, moltes gràcies!! M’alegro que t’agradi! En efecte, crec que els personatges són el principal problema de la sèrie. No estan ben construits i no connecten amb l’espectador, i això perjudica molt al global.
  He vist totes aquestes que dius i m’agraden molt! De Shutter Island i Mr.Nobody pots trobar les crítiques al blog.

  Ah, i sóc de Barcelona 😉

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.