2 comments on “PHENOMENA EXPERIENCE – Un homenatge al cinema

  1. Visca el Phenomenaaa!! ^^
    Com a fan incondicional de Matrix, em moro de ganes de que la facin, tot i que trobo que desentona una mica. És molt més recent que les altres, tots la vam veure al cine… Però bé, aviam si així els adolescents d’avui en dia (com els meus cosins petits) la redescobreixen, enlloc de tant de Crepúsculo…
    Ja tens entrades per Tiburón i Alien? Jo no, però perquè en principi tinc un compromís el dia 16! Quin dilema :S

    M'agrada

  2. Jo no puc el dia 16! La sessió sorpresa del dia de Reis em desperta molta curiositat, però això d’anar-hi sense conèixer les pelis no deixa de ser un pèl arriscat… Però vaja, que a partir d’ara caurà més d’una vegada, segur!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.