3 comments on “FISH TANK

 1. Em va agradar molt. En parlaré aviat. Tots els actors treballes molt bé i la història és propera. No costa gens imaginar-se-la. Completament diferent a ‘bromes’ com ‘Precious’. A més el final és preciós. Aquest finde també he vist ‘Welcome’. Durarà poc a la cartellera. Crec que també s’ha de veure. Una abraçada i fins aviat.

  M'agrada

 2. Volia parlar de ‘Precious’ al post, perquè els paral·lelismes entre les dues pelis són evidents, però tampoc volia acabar fent una comparació constant, per això al final no l’he citat. En tot cas, com tu dius, no hi ha color. ‘Fish Tank’ és infinitament més propera i autèntica, mentre que ‘Precious’ cau en els excessos i la manipulació, cosa que l’allunya de l’espectador. És la diferència entre explicar una història amb sinceritat o amb intencionalitat.

  ‘Welcome’ la tinc apuntada, la subratllo després del que has dit….

  Una abraçada Jordi!

  M'agrada

 3. Retroenllaç: LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2010 « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.