3 comments on “LUTHER

 1. bon primer capítol, enganxa de ppi a fi. Pensava que el crim de la Alice es tancaria al primer capítol, però aquest fet fa que quedin ganes de veure els següents.

  per cert, subidón quan vaig deduïr que l’arma era dins del gos molt abans de que ho revelessin. I això em porta a una altra pregunta. Els del crematori no van sospitar en veure que havia unes peces metàl·liques després de cremar el cos del gos? Ho van ficar a la urna i ja està?mmm…

  Canviant de tema, vaig veure peli “IP MAN”, millor peli d’arts marcials que he vist! molt recomanable.

  M'agrada

 2. Jejeje, com sempre es pot trobar algun que altre descuit del guió, però en general estan molt i molt bé. La veritat és que jo no ho vaig deduïr abans, però em va semblar una bona resolució. La relació entre Luther i Alice és genial, un dels pilars principals de la temporada.

  Arts marcials? A priori fa mandra, però no ho descarto si es presenta un d’aquells moments propicis… jejeje. Gràcies per la recomanació en tot cas!

  M'agrada

 3. Visionat el segon capítol, la relació entre el Luther i l’Alice m’atrau molt, i ben trobada la història del soldat boig, i he de dir que em va pertorbar bastant la conversa final entre Luther i el soldat.

  IP MAN està ambientat en la segona guerra mundial, ocupació japonesa de la Xina, molt ben trobat. L’ambientació és semblant a la de “la ciudad de la vida i la muerte”, però centrada en el prota. Parla de la filosofia del Kung fu, mola molt (jo mai he sigut amant de les arts marcials rollo tigre i dragón (puajjj)).

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.