4 comments on “SHERLOCK

 1. Retroenllaç: LUTHER « M.A.Confidential

 2. Ostres, arribo molt tard, però és que acabo de veure la primera temporada i el primer de la segona.

  Des del primer moment vaig odiar al Sherlock “raruno” aquest. No podia amb els seus aires de superioritat i amb la cara de baguette. S’ha de dir que mai he llegit cap novela original, així que el fet de que fos bastant insoportable no era un incentiu sino un revulsiu. Poc a poc em va anar fent menys ràbia, i he de reconèixer que Watson m’agrada molt.

  Estic d’acord en que algunes trames són massa complicades i no les acaben de resoldre del tot bé. El primer de la segona temporada em va semblar una mica blandengue. No em va convèncer gens el rollo romàntic que es treuen de la màniga. Ah, i Moriarty és creepy de collons.

  M'agrada

 3. Ostres, a mi el personatge em va enganxar des del principi. Naturalment aquesta pedanteria i aires de suprerioritat són totalment a propòsit, i crec que donen molt de joc, especialment amb la seva relació amb Watson (que ja no puc evitar veure’l de Hobbit cada cop que el miro).

  Sincerament, crec que els capítols són massa llargs, no perquè se’m facin pesats, ni molt menys, sinó perquè obliguen que la trama s’estiri massa i acabi embolicant-se una mica.

  Així sí, com a revisió moderna del personatge em sembla molt bona. Per cert, he vist moltes opinions que diuen que la 2a temporada és superior a la 1a i a mi no m’ho ha semblat, ja em diràs el què…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.