7 comments on “ANTICRISTO

 1. El pròleg és per enmarcar, i ells estàn espectaculars. És veritat que l’amic Von Trier està a punt de passar-se en alguns moments, oer exemple quan ella s’imagina que arriba al bosc mentre son al tren. Si ho arriba a estirar una mica més, malament. I el moment “chaos reigns” qué? També vaig tenir un remember de Rec quan ell puja a les golfes. Vamos, un cúmulo de sensaciones, millor que el 3×2 de Carrefour.

  M'agrada

 2. Doncs a mi el moment ‘chaos reigns’ em va agradar!

  I segueixo pensant que la pel·li no te res de misoginia. L’Eva de la pel·li és una Eva endemoniada que no s’estima les dones… i puntu pilota.

  M'agrada

 3. Home, el moment “chaos reigns” forma part de les visions que té ell i entra dins del deliri general en què s’acaba convertint la peli. A mi no em va sobrar, el que passa és que t’agafa completament desprevingut i per això és difícil no riure en aquell moment. Això sí, estic d’acord que els moments onírics d’ella al bosc poden acabar carregant una mica. Ah, i reconec que el paral·lelisme entre Anticristo i el Carrefour mai se m’hagués ocorregut…

  Pel que fa a lo de la misogínia, jo tampoc la vaig percebre i em sorprèn molt que aquesta sigui la principial crítica que li cau per totes bandes. Jo no veig que ella representi a totes les dones, simplement està posseïda per unes creences radicals (arrel de la tesi aquesta que va fer) que la porten a parlar i comportar-se així. A més, crec que el final clarifica aquesta separació entre ella i la resta de dones, no?

  Gràcies a les dues per les aportacions 😉

  M'agrada

 4. Retroenllaç: MELANCHOLIA – Lars Von Trier es passa a la ciència ficció « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.