2 comments on “CLONfidential: Run Fat Boy Run VS Nowhere Boy

  1. Quina gràcia, Martí. A part de la semblança, són dos pelis que em faria gràcia veure-les. Una ens la vas recomenar als runners que correm amb el teu germà a Can Mèlich, i l’altra la vaig veure fa poc al teu bloc i vaig pensar que tenia bona pinta.

    Sí que serà divertida, sí, aquesta secció de clons. Endavant!

    M'agrada

  2. Gràcies Belén! Tinc altres “clons” preparats que estan força bé també, alguns de bastant descarats. En efecte, la primera és una comèdia tirant a normaleta, però que us farà riure als malalts del “running”, i per la segona caldrà esperar al novembre fins que s’estreni…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.