10 comments on “PERSONS UNKNOWN: Mateixa fórmula, resultat incert

 1. Sí, sí, ja hem après a no emocionar-nos amb les sèries abans d’hora, que després ens emportem decepcions com la de FlashForward. De totes formes, si inicialment està pensada per 13 capítols, vull pensar que la història es tanca al final (com passava amb Harper’s Island). Això sí, depèn de com vagi d’audiència, al capítol 5 se la carreguen… a veure com funciona.

  M'agrada

 2. Mmm…

  Doncs a mi el plantejament m’ha molat… li donarem una oportunitat. Xo el buit de Lost es brutal.

  Per cert ahir vaig veure el primer de la tercera temporada de true Blood, i tot i que la cosa no se si millorara massa respecte la 2na temp ( una mica trunyu ), torna a saco amb el tema sexual de la primera, que ja es un alicient…

  M'agrada

 3. El buit de Lost trigarà temps a omplir-se, segurament tot el que veiem ara ens semblarà poc, és inevitable.

  True Blood segueix sense cridar-me l’atenció, o si més no, m’atrau molt menys que d’altres que tinc pendents de veure. No dubto que deu ser una bona sèrie, però abans començaria Mad Men o The West Wing, per exemple.

  M'agrada

 4. jo k he vist true blood i mad men sencera i la primera temporada de the west wing, t’aconsello començar per mad men. no és una serie al nivell de los soprano però mola molt.

  M'agrada

 5. Els que teniu un buit existencial ara sense Lost, i teniu pendents Els soprano, mad men, the wire, deadwood, six feet under, roma, a que espereu!!! ( a veure si en xavi balcells em llegeix…). Aixo si son series per adults, no hi ha cliffhangers a dintre la capsa de cereals.

  M'agrada

 6. bueno, vist el capítol 2, jo trobo k se li ha de donar una oportunitat, és molt dinàmica i passen moltes coses i passen ràpid. això si, a veure com ho expliken.
  SPOILERS:
  a mi no m’ha convençut gens que al tío de l’hotel no li fotin una pallissa de la muerte kuan se’l tornen a trobar, no té sentit k tornin a marxar amb la furgoneta.

  M'agrada

 7. Ufff, no m’ha convençut gens el segon capítol. Els minuts finals són un complet despropòsit, res del que passa té gaire sentit. I els personatges segueixen sent molt fluixos. En fi, veuré el tercer, però això pinta a bluff.

  Borinot, jo ara estic amb Los Soprano (he acabat la T3), si no miro la resta és per falta de temps, no de ganes! Ja anirant caient…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.