6 comments on “MIÉNTEME

 1. Ja he vist dos episodis i l’he trobat molt original. També em preocupa el fet de que pugui fer-se repetitiva i acabi perdent interès, però veient el teu comentari esperaré a veure més episodis. El fet d’incloure imatges de personatges famosos fent els mateixos gestos que els analitzats a la serie té un punt simpàtic, que com molt bé dius, intenta que quedi tot més creíble, i jo crec que ho aconsegueix.
  Una serie molt recomenable.
  S’ha de dir que en algun interrogatori espero que el DR. Ligthman (Tim Roth), mentres mira imperturbablement al seu interlocutor, fagi un moviment brusc i li talli el dit petit d’una mà.

  M'agrada

 2. Hermes, ho deus haver llegit molt ràpid, perquè al post precisament dic que aquest recurs de les imatges de famosos no m’agrada gaire. Ho trobo una forma innecessària de justificar el que veiem i per mi no ve al cas. Crec que és una sèrie per veure un capítol de tant en tant, no seguits, perquè llavors és més fàcil que caigui en la reiteració. Tot i que repeteixo que la cosa va millorant.

  Ah, gran referència a Four Rooms! jejeje. Ha canviat una mica el Tim Roth des de llavors…

  M'agrada

 3. doncs coincideixo bastant amb hermes. he vist 6 capítols i està caient en la “repetitivitat” i cada vegada s’analitzen les mentides com una cosa més superficial. Al principi (molt bon primer capítol) cada mentida té molta més trascendència i ara hi ha moltes més mentides i s’analitzen molt més ràpid. Entenc que ho facin perquè la sèrie sigui més dinàmica però arriba a algun punt que les conclusions k n’extreuen semblen una mica tretes de la màniga i “porque yo lo valgo”.

  indubtablement el millor de la serie es tim roth. ah per cert marti, la Torres (latina) té una gran semblança amb la putilla de luxe de la serie firefly, pero he indagat i no són la mateixa.

  Ah tampoc m’agrada que no es centrin en donar a conèixer més la vida personal dels protas, centrant-se només en els dos casos presentats a cada capítol.

  Tot i això, no es pot negar que es una serie entretinguda i recomanable de visionar, molt curiós tot plegat. Ah! i jo voto a favor de les cares conegudes k van sortint (seeeempre surt el clinton, com pringa), tot i k crec que algunes vegades pot respondre a un tic i no a una mentida.

  Per cert, he conclòs que el lightman group es una empresa privada k en ocasions colabora amb la poli, FBI, etc. oi? osti pero mai he vist una sola factura jaja. tot de despatxos brutals, edifici brutal (eh hermes jeje), ubicació immillorable… american dream.

  per últim, faig una crida al martí i a tothom que vegi the office (US), continueu mirant la segona i tercera temporada. millora molt amb el temps!!

  M'agrada

 4. Jejeje, ho sé Edu… m’haig de posar amb la segona de The Office, però començo a estar bastant ple de sèries ja…

  No havia caigut en la semblança amb la de Firefly i és veritat! Això em fa pensar que haig de tornar a mirar aquesta sèrie, segur que la gaudeixo un altre cop. Recordo que fa poc vaig mirar si estava en DVD, però a l’fnac només tenen el CD amb la BSO, i no la sèrie. vaja, que no s’entén gaire.

  En efecte, Lightman Group és una empresa privada a la qual contracten de diferents llocs per resoldre els casos. a saber quant deuen cobrar d’honoraris, jejeje. Per cert, capítols 10, 11 i 12 molt bons.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.