2 comments on “ROBIN HOOD

  1. Et dono la raó. Vaig sortir del cinema content. Havia llegit tantes coses dolentes… No és sensacional, però passa bé. En Crowe m’encanta i la Blanchett també, faci el que faci. Per cert, no et perdis ‘Canino’. Una abraçada.

    M'agrada

  2. Sincerament, jo m’esperava més. Vaig sortir del cine amb sensacions una mica oposades. La lluita a la platja em va semblar bastant fluixa tenint en compte que havia de ser el clímax del film, però globalment la pel·lícula és efectiva com a entreteniment. Crowe està fet per aquests papers, sens dubte.

    Canino la tinc… emmagatzemada (jeje) i ja tenia pensat veure-la! Gràcies per la recomanació!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.