5 comments on “PRECIOUS

 1. “tot i que el terme “independent” cada cop es posa amb més llibertat”

  +++ Totalment d’acord. A l’àmbit de la música la cosa ja porta anys passant ‘de castaño oscuro’ i venent-se com a artista/grup indie qualsevol bajenada inventada a la subsidiària de qualsevol major…

  M'agrada

 2. A mi no em va convèncer. Com bé dius, tot i ser dura la història no és propera. El millor el paper de la Mo’nique i els ‘cameos’ de Maria Carey i Leny Kravitz, a banda dels moments ‘musicals’ de la Precious. Per cert, he vist ‘The blind side’ i és la versió masculina de ‘Precious’. Home jove, gras, inadaptat, de mala familia que intenta progressar als estudis. La Sandra Bullock, que l’adopta, no ho fa gens malament. Paraula de blogger. Una abraçada.

  M'agrada

 3. Albert, en aquest cas és la sra. Oprah Winfrey la que està darrere i la que ha posat la pasta… igual que passa amb la música, el que fan és que les grans majors creen sub-productores que es fan dir independents. En fi, el cas és que no ens deixem enganyar…

  Jordicine, vaig veure el tràiler de The Blind Side i és com si ja hagués vist la peli, i més encara després del que has dit, o sigui que no és gaire probable que la vegis comentada per aquí. De la Sandra Bullock no puc opinar (tot i que encara estic alucinant amb l’Oscar, ¿realment ha estat la MILLOR actuació femenina de l’any?) i, tot i que em fio totalment del teu criteri, de moment la deixaré apartada, que tinc moltes altres pendents… Gràcies i una abraçada!

  M'agrada

 4. Gràcies Martí per comentar Precius. Ara ja m’en faig una idea de com és i crec que sí, que m’agradará anar a veure-la però sense espererar-me’n molt. Per cert, el que no entenc és de qui es queda embarassada? Del pare? Hi ha pare?

  Bé, ja la veuré…

  M'agrada

 5. Home, pensa que intento fer els comentaris pensant en que ho llegeix gent que no ha vist la pel·lícula (com tu en aquest cas), per tant hi ha detalls que no explico per no desvetllar masses coses sobre l’argument.

  Així doncs, deixo la teva pregunta a l’aire…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.