6 comments on “KILL BILL VOL.3 prevista per 2014

 1. bah tenint en compte ingeni del tarantino, segur que surt un parent dels 88 o del bill i la lia. ki si que surtirà segur serà la filla de la negra (no recordo nom, pero segur k no era mamba negra) k es carrega al ppi.

  M'agrada

 2. Crec que cap dels tres aneu mal encaminats… pel que he llegit, tant els 88, com la filla de la Vernita Green (mireu els últims segons del vídeo), com la Sophie buscaran la venjança pel que els va fer. A més, queda el misteri de saber com es va quedar exactament aquesta pobra dona, potser pot portar quatre ametralledores i tot (tipus el pirata de Padre de Familia).

  Ah, també crec que la filla de La Novia tindrà protagonisme.

  M'agrada

 3. Sí, s’haurà de veure… però coneixent Tarantino, jo crec que tenim garanties que hi haurà un bon guió darrere i que la idea serà renovada. Suposo que, a banda del personatge de La Novia, poques coses més repetirà dels vol.1 i 2.

  Cada cop tinc més ganes d’agafar el pack de Kill Bill en dvd i tornar-me’l a empassar sencer…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.