2 comments on “ZEITGEIST: THE MOVIE

 1. primera part, molt curiosa i molt creïble, realment una religio de nomes 2000 anys no podia ser k fos tot original. la segona part, no m’he cregut res, i la tercera, tampoc. en tot cas es interesant veure com teoritzen, tot i k cap al final sembla com una especie de propaganda extremista, exactament com el govern bush feia amb tot el tema de la instauració de la por.

  com a peli en si, molt just, es nota kera per internet, xq tema imatges i tal brrfff molt regularillu.

  marti a veure kuan mires la segona part i llavors decidire si la veig o no.

  M'agrada

  • No em pressionis Edu… jejeje. Espero veure-la aviat, tot i que pel que he llegit es centra molt més en temes com els de la tercera part d’aquesta, o sigui que em temo que serà bastant més espessa… en fi, caurà tard o d’hora.

   I estic d’acord en que aquesta acaba fent el mateix que ella critica, cau en el sensacionalisme i aquest extremisme “anti-tot”. Suposo que no es van poder reprimir. De totes formes, segueixo pensant que, més enllà que et creguis o no, és un interessant exercici d’anàlisi i, si més no, de veure una altra forma d’interpretar les coses.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.