5 comments on “CÓDIGO FUENTE

 1. És una gran decepció.

  La pel·lícula és plana i previsible i el “happy end” és més vergonyós que el final de Lost. Narrativament és fa pesada, els personatges no tenen cap gràcia, etc.

  Moon és una obra mestra de la ciència ficció. Aquesta és només una idea mal aprofitada.

  M'agrada

 2. Entenc la teva decepció, però crec que ets una mica massa dur amb la pel·lícula. Sincerament, jo ja esperava més un “blockbuster” que no pas una obra de ciència-ficció que seguís l’estel·la de “Moon”, i crec que com a tal funciona. A mi el “happy end” també em va tirar bastant enrere, també és veritat que els personatges no tenen gràcia, però a mi no se’m va fer gens pesada. Suposo que és d’aquelles pelis on hi entres o no…

  Globalment ho concebo com un producte comercial que funciona, res més.
  Celebro el teu retorn, per cert 😉

  M'agrada

 3. A mi també em va decepcionar em vaig decidir a veure-la per Moon que em va encantar i aquesta se’m va fer llarguíssima i el happy end com diu he tornat és insufrible. Clar que les comparacions mai són bones i amb lo que he anat a veure últimament al cinema no està del tot malament, jo li pondria un 6 com a molt!

  M'agrada

 4. Home, a mi se’m va fer una mica llarg el final i reconec que tampoc sóc gaire amant del happy end, però la peli en global no se’m va fer gens avorrida. Tens raó que tal com està de malament la cartellera, aquesta va ser un petit oasi, potser per això vaig sortir satisfet.

  També entenc que el reclam de l’anterior pel·lícula del director resulti decebedor perquè realment no tenen res a veure, però ja se sap que això no és garantia de res!

  M'agrada

 5. Retroenllaç: FELIZ DÍA DE TU MUERTE | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.