5 comments on “ARRÒS COVAT

 1. Realment, tots som Xavi Masdeu! Si ensopegues per casualitat amb algun dels seus capítols, ja no hi haurà si et desenganxi de la cadira, sofà…
  per cert! Ahir al Fnac vaig veure un llibre recopilatori amb els capítols d’Arròs Covat! Per si t’interessa! 😉

  M'agrada

 2. Sí, ja el conec! Me’l vaig estar mirant fa uns dies, però em sembla que esperaré que surti el dvd amb les dues temporades, i potser fan algun pack xulo… L’altre dia vaig tornar a enganxar el primer capítol i el vaig tornar a veure sencer, és d’aquelles sèries que pots veure repetidament sense cansar-te!

  M'agrada

 3. he vist el primer capítol i la sèrie pinta molt bé. L’animació és molt divertida i el fet de que els ulls i boca apareguin puntualment ho fa especialment divertit!

  M'agrada

 4. Sí, l’animació és genial. Aconsegueix que aquest estil que casi sembla d’un nen de 5 anys sigui super expressiu. Ja veuràs com t’enganxes, i la poca durada dels capítols ho fa molt fàcil de veure!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.