4 comments on “BUSCANDO A ERIC

 1. Intentaré veure-la aquest cap de setmana. Divendres vaig veure ‘Adventureland’ i està força bé. La banda sonora, dels 80, de la meva època, és sensacional. Ell també és el protagonista de ‘Bienvenidos a Zombieland’, que també passa en un parc d’atraccions… en part. En aquesta segona, que vaig veure d’estranquis, hi ha una escena amb en Bill Murray extraordinària. Una abraçada, Martí.

  M'agrada

 2. Ostres, doncs no m’ho esperaria gens per la pinta que té “Adventureland”, però si tu ho dius, potser li dono una oportunitat…
  Amb “Bienvenidos a Zombieland” veig que t’has avançat eh, que s’estrena d’aquí un més casi, jejeje. És bo saber que es pot veure, com tu dius, “d’estranquis”. Ja rastrejaré… I ja que ho dius, que gran és Bill Murray!

  M'agrada

 3. Acabo de veure ‘Buscando a Eric’ i m’ha semblat correcte. I ja està. El final és divertit, però irreal, crec jo. I no ho sé. Això d’imaginar-se algú per superar una depressió té la seva conya. El millor és el valor de l’amistat. La història d’amor també es fluixeta. El millor Cantona. Una abraçada.

  M'agrada

 4. Sí, no passarà a la història com la millor peli de Ken Loach, ni molt menys, però té aquests tocs que la fan singular i simpàtica. I es podria dir que el component “irreal” ja el té des de que apareix Cantona…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.