3 comments on “MANIFEST: LA CULTURA NO ÉS UN LUXE

 1. Retroenllaç: la vida no és un luxe « letterbox

 2. Estimada Àfrica, tot això està molt bé, però la cultura en aquest país ja havia començat a anar-se’n en orris abans de la pujada de l’IVA. I és que, per molt que la gent pensi que la cultura ha de ser gratis, a la vida, ara per ara, no hi ha res gratis (ni la sanitat ni l’educació, que la paguem amb impostos!).
  El gratis havia començat a matar els/les agents culturals i la gent que es dedica a la creació.
  RIP per la cultura.

  M'agrada

 3. Gemma, no sé a qui dirigeixes el teu comentari perquè veig que em canvies sensiblement el nom. En tot cas, enlloc es demana que la cultura sigui gratis, ni molt menys. I no barregem, la pujada no comporta més beneficis per la indústria, suposa pagar més impostos al govern i una més que probable davallada del consum cultural, així que, com diu el manifest, els afectats som tots.

  Gràcies pel comentari!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.