6 comments on “STAR WARS: THE CLONE WARS

 1. Opino bastant com tu sobre aquesta peli…de fet l’únic que em va emocionar una mica va ser aquell moment en que fan l’assalt al monasteri y pujen per la paret…em va semblar una bona escena d’acció i que surt una mica de lo habitual i que aprofita l’animació per fer-la

  M'agrada

 2. Doncs jo en aquella fase de la peli ja estava més fora que dins (m’estava adormint, vaja) i la veritat és que no em va dir gran cosa. Personalment, em quedo amb els primers minuts, en l’atac contra l’escut protector i tot això…

  A partir d’aquí, la peli va cap avall…

  M'agrada

 3. Em fot un colló que el putu Lucas devalui la saga fent porqueria com aquesta!! jo no sé si sóc fan o no, es podria dir que sí, perquè les 3 primeres em semblen genials, i la última, el que seria l’episodi III, està mb!!

  ens veiem MArtí!

  M'agrada

 4. Ufff…

  Aquesta peli va neixer com a sèrie d’animació que ja es va estrenar (a Itàlia, fa més d’un any que el DVD ja es troba al Blockbuster, que allà encara existeix).

  Jo, tot i que he crescut amb les pelis originals de Star Wars, ni he vist la serie de CW ni he vist la peli aquesta. Tinc curiositat per la sèrie que Lucas està gravant i que s’ambienta en els anys entre l’episodi III i la saga clàssica. Ja es veurà…

  Sobre el personatge aprenent de l’Anakin… bueh… es tant trist que l’escena de l’episodi III on se la carreguen va ser tallada.

  M'agrada

 5. Doncs a mi tota curiositat per la sèrie me la va treure aquesta peli… suposo que si fós un fan de Star Wars l’acabaria veient, però al no ser així, em sembla que ocuparé el meu temps en veure’n moltes d’altres…

  Gràcies pel comentari AlbZ!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.