5 comments on “WORLD CUP LEGENDS – Futbol dibuixat

  1. Primer de tot disculpa si sembla que nomes comento al blog per fotre merda pero no es aixi, lo que volia dir es, que llastima que no esmentis tambe l’anunci d’adidas, que per un blog de cinema com aquest es potser el mes rellevant. La banda sonoro del anunci es ni mes ni menys que “L’uomo dell’armonica” del brutal Ennio Morricone, que li dona una epica a l’anuci que ja voldrien els altres!

    M'agrada

  2. Estàs disculpat, tot i que en aquest cas no considero que això sigui fotre merda, sinó per fer una contribució al post i apuntar algo que jo m’he deixat de posar. O sigui que tot el contrari, gràcies per fer-ho. Més que res, perquè jo no havia vist aquest anunci d’Adidas (no em preguntis per què) i ara que ho he fet m’ha semblat espectacular. Si l’hagués vist, no dubtis que l’hagués citat amb els altres dos.

    Com tu dius, la banda sonora d’Ennio Morricone queda genial i li dóna aquest to de duel èpic de western. D’altra banda, els plans de Zidane amb el cotxe m’han recordat als de Sin City. Total, que realment és l’anunci més cinematogràfic de tots.

    Ah, i pots seguir fotent merda sempre que ho creguis convenient. Per això el blog està obert a qualsevol opinió, faltaria més!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.