13 comments on “LES 10 ICONES TELEVISIVES DE LA DÈCADA

 1. Hace siglos que no comento, pero lo voy a hacer porque me indigna… que pongas a Horatio en vez de a Grisson. Ni de coña! No es que sea yo muy de CSI, pero Horatio es la sota más grande que hay en la televisión, es inaguantable. Grisson tiene mucho más carisma y sentido del humor. Y hablando de Fry… Vuelve futurama!

  M'agrada

 2. Pues a mí me indigna precisamente que no hayas comentado en siglos! Ya te vale! Aunque sabía que volverías a hacerlo sólo para indignarte, jejeje. Yo es que me enganché a CSI Miami, el de Las Vegas lo veía de vez en cuando… así que la imagen de CSI la tengo asociada a Horatio.

  Lo de Futurama es la gran noticia de la próxima década!!! Espero que vuelvan a un buen nivel…

  M'agrada

 3. Dexter, sense cap tipus de dubte. A part de tot el que dius, es que simplement no entenc com m’atreu tant un assassí en sèrie, ho han fet més que bé.

  Després posaria, si es pogués, a Fry. No obstant, de Futurama crec que la icona bàsica és Bender.

  M'agrada

 4. Míriam, pots votar-ne a TRES aquest cop… que ja veig que no us llegiu el text i aneu directe a l’enquesta, cony… 😉

  Vaig dubtar entre Fry i Bender, però jo crec que la icona és Fry, com a “representant de la raça humana actual”, per dir-ho d’alguna forma. No obstant, Bender estaria molt a prop.

  M'agrada

 5. Que de 10 icones televisius posis 2 personatges de Lost es desastrós, i passis per alt qualsevol serie de la HBO i algú com Tony Soprano que han creat un abans i un despres en el món de la TV. Michael Scoffield? això es un acudit?
  Crec que Sheldon Cooper i TBBT els hi falta demostrar moltissim per arribar a convertir-se en un icone televisiu. Hauries de veure mes enlla de les series de la Sexta y Cuatro per fer un top10.

  En definitiva, una llista digna de Vicenç Secriteri. XD

  M'agrada

 6. Borinot, mai he mirat les sèries a La Sexta o Cuatro, bàsicament perquè quan les fan allà, ja les he vist. De la HBO n’he vist unes quantes, entre les quals no hi ha Los Soprano (gran error, ho sé, l’he començat a veure fa poc i no dubto que Tony Soprano seria present en aquest post, però repeteixo que no el puc posar si en aquell moment no l’havia vist mai).

  Potser hagués pogut posar el tinent Winters de “Hermanos de Sangre”, Ben de “Carnivàle” o Jimmy de “The Wire”, però s’han convertit realment en icones o són magnífics personatges de magnífiques sèries? I amb això no dic que un concepte sigui superior a l’altre, sinó diferent.

  De totes formes, que em qualifiquis de desastrós que aquests dos personatges de Lost siguin icones televisives de la dècada, denota que tu també has confós el significat de la paraula o que et deixes portar massa pels gustos personals. Però és que en el fons tots ho fem, és la nostra naturalesa.

  M'agrada

 7. Tu mateix ho dius, molts dels que poses son magnifics personatges de series no pas icones televisives, i es estrany que creguis que em puc deixar portar massa pels gustos personales, quan es justament el que tu has fet, i com dius tu, tots ens deixem portar, perque es algo natural, per aixo no tinc la valentia de fer aquests tops, pero el dia que el fagi, evitaria totalment deixar-me portar per gustos personals i no ficaria 2 persones d’una mateixa serie i deixar fora a altres molt importants, el protagonista d’una serie que ha fracassat totalment com Prison Break, l’estrella d’una serie que encara no ha acabat la seva tercera temporada, vull dir, son bons personatges pero no tots son icones, i com a ultim error i mes garrafal, voler parlar de series i no haver vist la que per molts es considerada la millor i amb un dels millors personatges/icones de la historia, en aquest cas no calia ni haverla vist per saber que un personatge com Tony Soprano havia de ser a dins d’aquest top.
  I tant de bo Mcnulty fos un icona de TV, pero per molt bona bonissima que sigui The Wire i per molt que m’agradi, no el puc qualificar d’icona.

  I a veure si li doneu un toc al Xavi que no li dona la gana de mirar cap serie que no sigui perdidos, mujeres desesperadas y nip tuck, s’esta perdent l’edat d’or de les series, vull que miri els soprano, entourage, li vaig regalar hermanos de sangre i esta morta de fastic a casa seva!! The Wire ja ho dono per impossible pq el genere policial no li acaba d’entrar. I no sabeu com em treu de polleguera que no disfruti de tot aixo!

  M'agrada

  • LOL! A mi no em fiquis en aquests percals! xD Sabia jo que no t’havia d’ensenyar el blog… Doncs ara t’has guanyat una crítica: menos comes i més punts i seguit, lammer!

   Efectivament, jo hagués inclòs Mujeres desesperadas. En primer lloc, per ser el millor culebrón del segle. Està clar que els culebrons són un gènere bàsic dins les sèries i no n’has posat cap a la llista. I en segon lloc, per que hi hagi almenys una tia al top! Potser Eva Longoria, pel fet de ser la que més famosa s’ha fet (tot i que posiblement és la que menys m’agrada de les 4).

   M'agrada

 8. Jajaja, Balcells t’està bé per portar-me lectors conflictius… És conya, gràcies per ensenyar el blog a altra gent i més encara si això comporta noves aportacions i que donin tan de joc com aquesta.

  Borinot, amb el Xavi no hi ha res a fer, ja ho sabem de fa temps… 😉
  Respecte el que dius, per la regla de tres que expresses a l’altre post, si les icones les crea la societat, malauradament poques de la HBO hi haurà llavors (encara que mereixin ser-ho), perquè la seva difusió i repercussió social és molt inferior, no creus?

  M’estic adonant que la interpretació del terme “icona” és una mica problemàtica…

  M'agrada

 9. Per aixo et comentava que mcnulty per molt bo que sigui el personatge no el podem qualificar d’icona, en canvi Tony Soprano, jo crec que deu ser dels pocs personatges de les series de la HBO que ha trapassat la frontera de la TV de pagament a USA i s’ha convertit realment en un personatge molt popular, en una icona!! 😀

  M'agrada

 10. A mi em sembla be el que comentes Martí;

  per mi, clarament son Jhon Locke ( es que lost marca i molt), Padre de Familia ( quina gran seria per deu) i shin shan ( es impagable el que ha fet aquesta serie).

  anims i endevant! I merci per fer-nos participar d’aquest gran blog.

  Per cert, per quan algun post nou sobre flashforward…. estic ansiós….xD

  M'agrada

 11. De res Manu, gràcies per participar-hi!

  Sobre FlashForward, precisament, s’acaba de saber que queda aturada fins el mes de març perquè a USA estava baixant d’audiència progressivament, o sigui que el seu futur no està gens clar. Si vols la meva opinió del que havia vist fins ara de la sèrie, doncs força decepcionant. No em convencia ni l’argument, ni els personatges, ni el ritme dels capítols. I mira que el plantejament era molt bo.

  A veure si aquesta parada serveix fer refer-ho, perquè si no, no trigaran en cancel·lar-la definitivament.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.