11 comments on “Guia ràpida de sèries – 1a meitat 2012

 1. Gran serie Breaking Bad! Almenys a mi m’agrada molt en molts aspectes: Actuacions, musica, moviments de camara,… Es arriscada i té una clara evolució adictiva a mida que pasen les temporades.

  Magistral Bryan Cranston i bon descobriment de Aaron Paul, a part d’alguns altres que també o fan bé.

  Esperant la última temporada…

  M'agrada

 2. Totalment d’acord. No és una sèrie que entri amb facilitat, però de seguida em va agradar molt a nivell narratiu i de direcció, i com és capaç de treure suc als pocs personatges que formen l’argument. La parella Walt-Jesse és genial, i aquesta tensió constant que et provoca veient com es van complicant les coses i com se’n van sortint fa que acabis enganxat.

  Jo ara estic acabant la 2a temporada, així que a l’estiu estaré llest per veure la última!

  M'agrada

  • Buff.. doncs preparat perquè la tercera i la quarta………. molta qualitat…..
   A nivell narratiu i de direcció (com tu dius), està molt bé.
   Jo flipo amb algunes petites escenes que generen moments visuals molt guapos, amb efectes de camara i tal. Però això mateix, només es la cirereta del pastís.
   En fi, que t’he de dir… es una de les meves series preferides.

   M'agrada

 3. és una sèrie fantàstica, i quan entra el personatge del GUS, tot va in crescendo. gran 3ª i 4ª temporada en efecte. tinc molta curiositat per la 5ª temporada!

  genials les escenes del principi k rebelen punts del capítol, o de la temporada.

  M'agrada

 4. A USA diria que ja la van reprendre aquest cap de setmana, però a LaSexta ni idea. Suposo que en les pròximes setmanes. És que després de veure el primer capítol de la 2a temporada, la vaig abandonar definitivament…

  M'agrada

 5. He vist el primer capítol. No pinta malament, pot tenir potencial, però s’haurà de ser prudent i crec que fins al cap de 7 o 8 capítols no es veurà. Això sí, no comença en plan gran sèrie, lo qual m’ha agradat.

  El plantejament m’ha recordat força a “The 4400” (que injust que la cancel·lessin), esperem que corri millor sort…

  M'agrada

 6. Parla amb el senyor WordPress! Jo puc eliminar i editar comentaris, però tampoc és plan… tranquil que l’ortografia no baixa punts 😉

  A mi Luck m’està fent una mica de mandra, tothom diu això, que hi ha molt de llenguatge del món de les apostes de cavalls i que a vegades costa d’entendre. Però vaja, que li acabaré donant una opció.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.