6 comments on “LOST: Compte enrere per la 5a

 1. Hola, Martí. Arribo des del blog de la Bargalloneta… i m’agrada el que llegeixo!

  De sèrie no en veig ni una (no m’agrada estar ‘lligat’ a res), però m’encanta el cinema. De fet, he mirat les últimes estrenes que comentes i les he vist totes. Hem fet una selecció semblant. I estic d’acord amb la majoria dels comentaris: ‘JCVD’, ‘El Intercambio’, ‘My blueberry nights’, ‘Cuestión de honor’, ‘Appaloosa’, ‘Gomorra’, ‘RocknRolla’…

  Aquesta última no em va agradar tant com a tu. Jo em vaig perdre amb coses i no em vaig trobar! Per cert, el mafiós rus és una ‘calca’ del president del Chelsea, Roman Abramovitx. Crec que està fet amb tota la mala intenció del món.

  Una abraçada, Martí. Tornaré per aquí i et linkejo al meu blog. És un plaer haver arribat fins aquí. Bon cinema!

  M'agrada

 2. Jordi benvingut! M’alegra que arribis i encara més que t’agradi el que llegeixes!

  Espero els teus comentaris sobre cinema. I respecte el que dius sobre les sèries, suposo que depèn de com ho miris, però no et negaré que algunes et “lliguen” completament, sobretot aquesta en concret.

  Ja he donat un cop d’ull al teu blog i la veritat és que pinta molt interessant (a més de força semblant visualment a aquest). No dubtis que m’hi passaré sovint. Queda linkat aquí també. Ens veiem!

  M'agrada

 3. Joder Martí, este tipo de post son los que hacen que los adictos se hagan más adictos. No tenía el mono hasta leer esto… 13 dias!!!!!!!!!!!!!!1 13 dias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  M'agrada

 4. Pot ser que a USA l’hagin fet, o que el passin just abans de l’inici de la 5a… no sé, busca per internet a veure si hi és. De totes formes, una altra opció és tornar a veure els dos últims capítols de la 4a.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.