2 comments on “THE FALL: EL SUEÑO DE ALEXANDRIA

  1. Estic força d’acord amb tu i realment esperava trobar alguna opinió d’aquesta pel·lícula. A mi em va desconcertar. Com tu dius, al començament promet, però a mesura que avança va desfigurant-se no només l’aspecte narratiu sinó sobretot la part purament cinematogràfica, hi ha moments en què fins i tot sembla una pel·li de baix cost, un “quiero y no puedo” 🙂 La nena, en canvi, a mi em va convèncer.

    M'agrada

  2. Suposo que a vegades hi ha personatges que se’t creuen des del principi i ja és molt difícil que en variis l’opinió, i a mi em va passar això amb la nena. No sé si pel seu accent, que el vaig trobar una mica pedant (a banda que no queda gens creible que el seu personatge parli tan bé anglès quan resulta que és d’una família pobra…), o perquè en general es passa una mica de llesta…

    És veritat també el que dius, que al final sembla quasi una sèrie B… les situacions, i fins i tot els diàlegs, són impròpies d’una producció com aquesta.

    Gràcies per la teva aportació, Imma. N’espero més!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.