6 comments on “ESTRENES 2009

 1. joder vaya currada jeje. molt util aixo si.

  a part d’algunes que ja sabia, a destacar com a sorpresa la peli GI JOE. com a fanàtic-integrista dels GI JOE (podia presumir de mes de 50 GI JOE a més d’una divisió blindada imponent) tinc molta curiositat (no es k esperi res com a kualitat cinematografica) per veure els diferents personatges en acció.

  en tot cas, pinta k pot ser millor que el cine que hem tingut el 2008.

  M'agrada

 2. Bufff deu ni do quina feinada!!

  Les que em venen de gust: 9 animació produida per Burton –> Molt Bona, Rock’n’Rolla si es rollo snatch molarà!

  Les que no: SAW 6 ( ja cansa no??), Gi Joe ( ho sento), Drangonball Revolution…

  Falta alguna épica xula no?? ( igual me l’he saltat)

  M'agrada

 3. Esperem-ho… perquè 2008 ha estat en general bastant fluixet. La veritat és que per directors importants no serà, només cal veure la última llista, o sigui que pinta força bé.

  Edu, a mi GI Joe em fa una pudor a flipada yanqui que no vegis… i com que no vaig tenir-hi massa afició, doncs no em crida gaire.

  Pere, tens raó, falta alguna superproducció èpica… ja en tocaria alguna de bona perque les últimes que s’han fet han estat bastant justetes. Jo també tinc ganes de veure “9”, el trailer mola molt i amb Tim Burton darrere t’assegures veure algo, com a mínim, original.

  M'agrada

 4. Falta Doubt no??? crec que l’estrenen a finals d’aquest mes… o és que hi ha alguna contradata!!!! no ho sé jo, ho saps tu??
  Deu n’hi do amb la currada que t’has fet… i està bé saber que ens pot deparar el futur cinematogràfic….
  Potser que hi hagi molts pocs titols que m’interessin?????
  espero que no sigui una premonició perquè sino no sé que farem!!!
  bons reis!!!

  M'agrada

 5. Doncs en principi l’havia posat a les de gener perquè en alguns llocs diu que s’estrena el dia 30, però en d’altres no apareix, o sigui que potser encara no està confirmat del tot. Ja se sap com van les coses en aquest país…

  De totes formes, em vaig oblidar de posar-la a la llista de les “sense data”, ja que no hi ha dubte que serà una de les destacades de 2009. Gràcies per recordar-m’ho!

  Ah, i segur que a part de les que he posat aquí (que entren dins del cine més comercial), l’any ens regala alguna que altra sorpresa… segur que hi ha estrenes de cine europeu o més independent que ara mateix no se saben, però arribaran.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.