6 comments on “DRAGONBALL EVOLUTION: Això no ho salva ningú…

 1. ets un desagradable !!!! ya no pdore dormir en una semana !!!! no te basto con poner el primer trailer que tienes que torturarnos con el segundo !!!! no era mejor, vivir en la ignorancia pensando que jamas se estrenaria esta peli!!!!! No se si tu la iras aver !!! pero yo no!!!! no pienso dejar que recauden con mi entrada!!!! ves ya me he enfadao !!!!! pero que se piensan qe son pa jodernos la serie !!! que le hubeiran puesto otro nombre!! xino cabreado contra cosa verde !!! no puedo ser racional !!!! grrrr

  M'agrada

 2. “Xino cabreado contra cosa verde”, aquesta ha estat una bona descripció del que pot ser la peli, jajaja. Ja et dic ara que no penso pagar 7 euros per veure això. Per això s’ha de posar, per prevenir a la gent…

  M'agrada

 3. jo crec que com a aficionat de bola de drac, estem obligats a veure-la ja sigui per criticarla o per veure les errades comeses. No podem jutjar una peli pel trailer. Algu sap si sortirà en català i amb els doblatges originals? gràcies =D

  M'agrada

 4. Dani, em temo que tens raó i que l’acabarem veient tots, encara que sigui per poder carregar-nos-la després amb coneixement de causa. He llegit algunes crítiques de gent que ja l’ha vist (al Japó s’ha estrenat) i la veritat és que no poden ser més dolentes.

  El més trist de tot és que, sigui quina sigui la reacció, tothom acabarà pagant l’entrada i això probablement és l’únic que importa als responsables del film. En fi, d’aquí dues setmanes ho sabrem.

  El tema del doblatge en català és una bona idea, que tingui les mateixes veus que la sèrie, però em temo que ni així aconseguirem identificar-la amb els dibuixos que tots veiem de petits…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.