3 comments on “LA VIRGEN DE LOS SICARIOS

 1. Doncs era, pràcticament, la pel.lícula que volia comentar a continuació, jejeje. Trobo molt encertat el què dius, i l’única cosa que sí que hi vaig veure (o voler veure) que no dius és un cert punt metafòric als seus personatges; efectivament la relació entre els dos homes (o home i adolescent) no és, per a mi, el fet escandalós, i acabaria esdevenint un dels pocs elements esperançadors d’una pel.lícula terriblement desencisadora. El que és escandalosa és la violència de l’entorn, la situació que allà s’hi viu, i d’aquí que hi vulgués (jo, personalment) veure-hi, més que una relació, una metàfora esperançadora davant la aparent manca d’esperança del absolut sense sentit. De vegades sóc un romàntic, jajajaja. I la veritat és que fou una cinta que em va semblar fantàstica -i sobretot molt honesta i sincera-, tot i no ser ni molt menys perfecta. Com la majoria de les pel.lícules!

  M'agrada

 2. Hace mucho tiempo que he visto esta peli y justo tuve la misma sensación al final de que algo faltaba. Claro está, la peli la vi en Caracas, una ciudad que al igual que muchas de las ciudades latinoamericanas se vive una realidad cuyo dramatismo y crudeza se diluyen en la cotidianidad. Y peligrosamente te acostumbras a percibir como normal cosas que se muestran en esta peli.

  Martí, ya que estás viendo muchas pelis latinoamericanas no olvides mi recomendación de ver “Secuestro Express”, un poco en la misma tónica que esta…quizá con una historia menos estructurada.

  M'agrada

 3. Eddy, la tengo en mente, te lo juro, jeje. Lo que me está costando un poco conseguirla…

  xfar, el que dius de l’esperança, home… doncs tal com acaba la cosa no és que sigui per tirar coets, no? A mi em queda la sensació de que un pot ser més o menys feliç a pesar de tot el que passa el seu voltant, però al final aquest entorn se t’ho acaba emportant. I diga’m poètic, però ¿aquest final amb el tio tancant les cortines no et va semblar un símbol de que tot ha acabat, de que aquesta esperança s’ha esvaït completament? Jo ho vaig entendre així.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.