2 comments on “WHIPLASH

  1. És brutal. Això sí, el pedazo de clímax final ajuda molt a tapar certes coses que no m’acabaven de convencer… Per què truca a la exnòvia abans del concert final? Ara que justament té la oportunitat de reprendre la seva carrera. No li trobo sentit, va contra la seva evolució com a personatge. Sort que resulta ja té nòvio i el tema queda tancat per força. Hi ha altres detallets, però la intensitat del Simmons i del clímax fan que ho perdoni tot. Algun dia faré aquell solo a la bateria del RockBand… 😛
    Per cert! Ahir a la nit vas “sortir” al Cinema 3! Van llegir un tweet teu! xD

    M'agrada

  2. Jo crec que truca la exnòvia com un últim intent desesperat i ingenu de tenir-ho tot, però al final només l’ajuda a convence’l que la bateria serà la seva sortida i li dóna més determinació. Crec que és l’últim moment de dubte que té abans de prendre la decisió. A mi el que m’ha sorprès és la gent escandalitzada dient que la peli fa apologia del que mostra, quan jo crec que és tot el contrari.

    El que dius de Cinema 3 no ho vaig veure!!! Gràcies per avisar, ja ho buscaré 😉

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.