2 comments on “FROM THE SKY DOWN

  1. Me fa ganes veure aquest documental, un dels meus grups favoritss. A més, “Achtung baby” és el disc que més m’agrada d’ells. He cercat el blu ray a un parell de pàgines habituals per Internet, però no l’he trobat, ja caurà.

    M'agrada

  2. Si t’agrada el grup, val molt la pena! M’estranya que no l’hagis trobat, diria que estava inclòs amb l’edició especial del 20è aniversari del “Achtung Baby” i que també està a la venda per separat…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.