4 comments on “MONEYBALL: ROMPIENDO LAS REGLAS

  1. La vaig veure l’altre dia. Està bé, sense més. El pobre Brad Pitt hi havia moments en que semblava Aldo Raine, però quina culpa en té el pobre, si és de Missouri i té aquest accent. Queda molt clar que no és d’Oscar. Què collons passa aquest any? Vale que els Oscars fa molt que no són un símbol de gran cinema que quedarà per l’eternitat, però The Descendants i Moneyball? WTF?.

    M'agrada

  2. Sí, hi ha actors que sembla que els nominin per inèrcia cada cop que fan alguna peli que està mínimament bé, com Brad Pitt o George Clooney… i pel que fa a les pelis, és el problema de posar nou nominades, que al final acaben entrant totes.

    Un any més, els Oscars s’obliden de pelis que realment seran memorables (Drive) i és deixen portar per les modes i els capritxos del moment. Tenint en compte que pelis tan poc excepcionals com El Discurso del Rey o En Tierra Hostil van guanyar l’Oscar, doncs ja no és cap sorpresa…

    M'agrada

  3. Retroenllaç: FOXCATCHER – Tràiler | M.A.Confidential

  4. Retroenllaç: MOLLY’S GAME | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.