One comment on “MILLENIUM: LOS HOMBRES QUE NO AMABAN A LAS MUJERES

  1. El New Yorker Magazine va definir la pel·lícula com un “exercici cru i hipnòtic de cinema”, i l’ha qualificat com la “plataforma a l’estrellat per a Mara”. La revista Variety la comparava amb la versió sueca de la mateixa història, assenyalant que la pel·lícula de Finchar és “considerablement més sofisticada”, i alabant la “hipnòtica presència de Mara, que s’endinsa sense por en l’icònic personatge que abans havia interpretar l’actriu sueca Noomi Rapace, i se’n surt com a mínim igual de bé”.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.