2 comments on “BURIED

  1. Visualment, em va semblar una passada, sobretot la il·luminació. L’argument balla una mica. Hi ha massa humor, molt negre, que fa que no t’acabis de creure res. Si aquesta era la intenció del director, perfecte. Si per contra volia crear angoixa, jo no vaig entrar-hi. I això que les pelis de por no m’agraden massa. Salutacions.

    M'agrada

  2. Suposo que és una qüestió de la seriositat amb què t’ho prenguis, però jo tampoc hi vaig trobar un excés d’humor negre, només certs tocs puntuals. Llastìma que el context d’Iraq sigui massa convencional i que el personatge del terrorista s’aguanti amb pinces. En tot cas, crec que l’angoixa la posa bàsicament el fet que se li va acabant el temps per sobreviure i la gent de fora no li està solucionant les coses…

    Salut, Jordi!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.