5 comments on “LOST – 6a TEMPORADA CAP.8

 1. no deixen de jugar amb els números aquesta gent eh (8:42).

  recordo k la setmana passada vam comentar que el Miles seria un gran poli (x tema escoltar morts i tal) i plasca, en akest capítol el posen de poli.

  jo estic tremendament encuriosit de com acabarà el fet de k tots vagin coincidint en el 2n “futur”. encara keden “flash-alternatius” dels kwon, k ha de ser important.

  martí et recomano ser més pacient xq només amb 2-3 capítols podrien fer una traca final espectacular. i a veure si el widmore aporta alguna cosa o serà un primo de la ostia.

  i molt lamentable el final en k sawyer diu k aniran amb submarí i no amb avió, com si fos tremendament fàcil de portar.

  i tius, on està walt? com es que van caure provisions de Dharma del cel? jeje

  M'agrada

 2. Sóc pacient, però tinc la sensació que quedaran moltes coses per explicar i que després ho atribuiran a la falta de temps. I ja veus què han explicat en el que portem fins ara…

  Cada cop m’atrau més la trama paral·lela i menys la de l’illa, i això no crec que sigui gens bo. Perquè tot el que s’ha de resoldre, tot el que portem arrossegant des de fa 6 anys és el que hi ha a l’illa. Fins que no acabi no es podran treure conclusions, però el tema que vagin coincidint tots, a banda de ser molt previsible des del 1r capítol, de moment només és curiós i ja està. Espero que tot tingui un sentit i que estigui a l’altura.

  El final del capítol no sé si pretenia impactar però a mi… pfff. com tu dius, com si un submarí fos super fàcil de conduir…

  Per cert, lo de Locke – fum negre tothom s’ho pren amb molta naturalitat no? A més, tothom ja el coneix, fins i tot el Widmore (suposo que de la seva etapa a l’illa). No sé, els arxienemics no eren Widmore-Ben? Recordo aquella genial escena a Londres… en fi, ja veurem, però ara mateix no estic entusiasmat.

  M'agrada

 3. Martí, intenta no tenir la sensació de q kedaran coses x explicar, la cagaran, etc. perque axo sta fen q no disfrutis la temporada! I axo tambe va pel Breixo. Els últims capitols potse no havíen sigut de lo millor,pro us he vist massa criticons. Lost smpre ha funcionat igual! Primer passen les coses i DESPRES entenem perque han passat. Per què dieu q l’atac del Lock al temple es un sinsentido? No us keixeu d’on coi està el Sawyer,perque ja veieu q no pasava re d raro! Impacients! jeje
  Encara recordo kuan lo del vol d’Ajira, tots criticàvem q per què tal personatge tornava a l’illa, per què tal altre havia canviat dopinió,q tot passava perque sí…i al cap duns capitols acabàvem veien les motivacions d totom!
  A mi els flash-sideways m’estan molant, i el nou Lock es fascinant. Sembla que Aaron es candidat a ser fum negre! xD Potse tambe es per axo q el Widmore jove li deia a Ben q Jacob volia al bebe d la Rousseau mort.
  Lo del Widmore està mol interesant, pro Deu ni do com su han de muntar perque aparegui! No se si sabeu q l’actor q fa de Widmore mai ha pogut (o mai ha volgut) anar a Hawai a rodar. D’aquí tota la parafernàlia del submarí! De moment encara cola, però espero q l’hagin acabat convencent de cara als últims capítols.

  Home, un submarí també és difícil de pilotar, però primer, està en millor estat q l’avió, i segon, tenen una tripulació que els pot portar 😉

  M'agrada

 4. Yo no es tanto que no disfrute porque no responden a las preguntas, sino que no disfruto porque no me acaba de molar lo que está pasando. Mucha preparación, mucho paseíto por la isla, en varias islas incluso, pero poca acción, los personajes no acaban de hacer nada y lo que hacen muchas veces tiene poco o ningún sentido (y no estoy de acuerdo conque lo de que siempre explican los motivos a posteriori)

  El ataque al templo fue un sinsentido porque no tenía tensión ni emoción, porque había miles de personajes pululando por ahí sin hacer nada (Ben, Kate, Iliana y su peña), porque todo el mundo sabe que Loke no es Loke menos los Otros que se unen a él… Y vale, ahora nos enteramos de lo que estaba haciendo Sawyer mientras su colega (el que lo acababa de reclutar) se iba a matar a una veintena de personas: ver cómo dormía Jin. Y ni siquiera tenía ni idea de qué hacia Locke.

  Yo tengo mucha fe, pero esta temporada me está pareciendo pelín aburrida para lo que suele ser Perdidos y encima me da la impresi´çon de que se pasan la lógica de los personajes un poco más por el forro de lo habitual.

  Eso sí, he visto las promos del capítulo de esta semana y estoy ansioso: La historia de Richard Alpert de principio a fin. Y de paso el hombre de negro apareciendo con su jeto original (el mismo que tenía en la playa cuando hablaba con Jacob). Hace falta mucho más que unos cuantos capítulos aburridos para desengancharme de esta SERIE.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.