11 comments on “maconfidential als Premis Blocs Catalunya 2008

 1. Ei Martí, collons, ara em sento com una rata per haver penjat el link de votació directe al meu bloc :S ja saps que per mi ets el bloc de referència, t’ho he dit mil vegades, i el més currat de tots, així que no cal que et digui cap on anirà el meu vot 🙂

  PD. ahir vem debutar a futbol 7 Escoles pies de Sarrià, vem perdre 8 a 0, Issim indignadíssim i el teu amic Joel crec que s’ha cambiat de nom i s’ha fet la cirugia estètica per no haver de tornar a jugar amb nosaltres… a veure si t’ho curres i vens un dia, així podré veure “la zurda de Oro”. 🙂

  M'agrada

 2. jajaja k bo kuan he llegit post del marti en plan super humil, inevitablement he pensat en tu marcel jeje.

  us informo que us he votat als dos, un via gmail i l’altre hotmail

  per cert, se sap kuan hi haura els resultats? i hi ha algun tipus de premi?

  M'agrada

 3. jajaja… bueno, vaig preferir posar algo més neutre, però no pretenia fer sentir malament a ningú, per suposat. Ja sabem que al Marcel li va el rollo Obama i tal, jeje… ara en serio, el meu vot anirà a la mateixa direcció però en sentit contrari, pq és bestial com ha evolucionat el teu blog!

  Sincerament, no tinc ni idea del premi, només sé que diuen els guanyadors a principis d’octubre.

  Lo del futbol, doncs si algun dia necessiteu gent, aviseu-me i a veure si puc… ah, i lo de la cirurgia estètica del Joel no ho he acabat d’entendre…

  M'agrada

 4. Edu, què cabrón!

  Martí, lo de la cirurgia estètica ho he dit en plan broma xq s’ha hagut de cambiar de cara xq no el reconeguem si ens el trobem pel carrer i no li demanem que torni a jugar amb nosaltres…. jejeje algo molt rebuscat!! el pobre crec que va acabar fins els ous de jugar amb nosaltres!

  M'agrada

 5. Una cosa és que només s’hagin inscrit 10, però això no vol dir que no n’hi hagi més, suposo… De totes formes, sí que és veritat que, dels més de 550 que s’han apuntat, sorprèn que hi hagi tan pocs de cine.

  M'agrada

 6. Martí, t’han descobert!!! ara mateix me’n vaig a denunciar-ho jjeje per cert, he vist la nota de vicky cristina barcelona i no he llegit el comentari… la vaig veure ahir, em va agradar però tampoc massa, ja comentaré per aquí quan hagi escrit el meu comentari al bloc!

  vagi bé!

  M'agrada

 7. Andrea no difamis, que saps que no és veritat… jo només t’ho vaig “proposar” però deixant la última decisió a les teves mans… jejeje.

  Marcel, espero el teu comentari, que pel que veig tindrem coses a discutir…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s