3 comments on “LOS MUNDOS DE CORALINE

  1. A mi em va agradar molt i ha estat la primera pelicula seria que he vist amb el 3D modern. Crec que la animació està molt aconseguida i la història és lo suficientment interessant per enganxar. Vaig gaudir més de la part en que tot sembla molt bonic però es nota alguna cosa perversa en el món paral.lel, que en el desenllaç en que ja es sap tot el que s’ha de saber. M’hagués agradat que allerguessin el tram en que reina l’ambiguitat i saps que tot allò no pot ser tan bonic com pinta.
    Em va semblar una pel.licula amb molt bones intencions i molt recomanable.

    M'agrada

  2. R, la verdad es que Selick demuestra que es un maestro con este tipo de animación. Secuencias como la del jardín o la del circo así lo evidencian.

    ury, estic completament d’acord amb tu. Com dic cap al final del post, m’hagués agradat que el film de seguida es centrés en aquests dos móns paral·lels i li traiés una mica més de suc, enlloc de distreure’s amb aspectes que després resulten ser més secundaris. Ah, i suposo que en 3D encara es deu gaudir més de la qualitat de l’animació.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.