3 comments on “DRAGONBALL: Primeres imatges

 1. després d’haver vist els altres actors (ten shin han, yamsha, vegeta, satanas cor petit, goku) i ara la bulma, no es això el que em fa més por de la peli. de fet, trobo k estan força ben aconseguits tenint en compte la dificultat k suposa trobar actors per akesta serie d’anime.

  el k si fa por es en quin moment temporal situaran la peli. obviament hauran de posar el drac sheron per ous i les boles màgiques, però també trobo essencial veure acció pura i dura i en estat superguerrer siusplau.

  la millor opció seria fer un mix d’elements del principi i del “mig” -guerrers de l’espai, etc.- (part final tampoc té massa xixa, royu cel·lula i el bu es poc atractiu per fer una peli). es necessari veure capsules corp i algun robot fantàstic del pilaf i tot el tema de l’exèrcit de la cinta vermella.

  fua ja em poso caxondo, a esperar!

  M'agrada

 2. Em fa més por que una pedregada. O la feien els Wachowski, o no la hauria de fer ningú i punt. (per cert, q gran Speed Racer! és tan ridículament passada de rosca, que entra en la pura abstracció)

  M'agrada

 3. A priori, a mi em fa molta por també, però de moment és una gran incògnita. S’haurà d’esperar a que vagin sortint més coses, però es poden fotre una ostia important i indignar a milions de persones, jeje.

  Per cert, no saps el pal que em fa anar a veure Speed Racer…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s